Tikai 3 galvenās sastāvdaļas un izdodas salāti kā labākajos restorānos

Foto – ekrānuzņēmums

Šajos salātos ir ļoti daudz vērtīgu uzturvielu, turklāt tie ir ārkārtīgi viegli pagatavojami, bet rezultāts izdodas tāds kā vislabākajos restorānos. Gribi palutināt sevi, savu ģimeni un draugus? Tev vajadzēs šo recepti!

Šajos salātos ir tikai trīs galvenās sastāvdaļas un tās ir: konservēts tuncis, gurķis un avokado.

Konservēto tunču salātu rašanās vēsture

Pirms konservēšanas izgudrošanas daudzus pārtikas produktus mājās nevarēja turēt “krājumā” un ilgu laiku. Tomēr, attīstoties tehnoloģijām, mājās, skapju plauktos sāka parādīties dažādi konservi – arī gaļas un zivju produktu. Pateicoties tam, ievērojami paplašinājās to ēdienu saraksts, kurus var pagatavot jebkurā ērtā laikā. Tā arī radās šie salāti, kur viens no galvenajiem produktiem ir konservēts tuncis.

Sastāvdaļas, kas nepieciešamas, lai pagatavotu šos salātus:

Konservēts tuncis savā sulā – 100 grami
Svaigs gurķis – 1 gab.
Avokado – 1 liels gab.
Selerijas sakne – 150 grami
Sīpols – 1 gab.
Olīveļļa – 1 ēdamkarote
Citrona vai laima sula – 1 ēdamkarote
Pētersīļi – 1 saišķis
Pipari un sāls – pēc garšas

Foto – ekrānuzņēmums

Izpildi testu!

/3

Mathematic Quiz

Math quiz helps us to increase our knowledge

1 / 3

5*40

2 / 3

10+20

3 / 3

150/3

Your score is

0%

Salātu pagatavošana:

1. Nomizojiet un sagrieziet avokado šķēlītēs. Lai to izdarītu, pārgrieziet to uz pusēm, ar nazi “atduroties” pret kauliņu. Neizņemot nazi, nedaudz pagrieziet to un sadaliet avokado divās daļās. Izņemiet kauliņu un ar karoti izņemiet mīkstumu līdz pat mizai. Tagad atliek tikai sagriezt avokado vidēja lieluma gabaliņos.

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment